WELLNESS
well·ness (de; m)
Volgens het woordenboek betekend het: ´lichamelijk welbevinden. En als je het woord ´wellness´ vertaald vanuit het Engels dan betekend het ´welzijn´
Iedereen ontspant op zijn eigen manier. Voor de ene persoon is het een dagje sauna en voor de ander is het een wandeling in de natuur.


Wellness of welzijn ervaar je pas echt als het een lang -termijn effect heeft.
Het is niet die taart, glas wijn of andere snacks die jou het  geluksgevoel geven. Misschien geeft dit voor even een fijn gevoel.
Je lichaam ervaart pas echt rust en een gevoel van welzijn als het niet constant hoeft te vechten tegen schadelijke indringers. En je voor een langere periode even gehaast gevoel ervaart. Door meer rust te ervaren voorkom je de kans op vervelende klachten en huidproblemen.
Een behandeling in een salon of wellnessresort kan dat effect geven.


Misschien ervaar je het langdurige gevoel van ontspanning niet meteen na de eerste behandeling Maar wanneer je dit vaker doet, kun je dit gevoel steeds beter vasthouden.

Een bijkomend voordeel is van een ontspannen gevoel is, dat je hormoonhuishouding verbeterd kan worden, je een betere nachtrust ervaart en dat jouw huid hierdoor meer gaat stralen.
Zo zijn er nog een tal van voordelen.

In mijn salon bied ik juist een combinatie aan van ontspanning, wellness en huidverbetering.
En omdat ik gebruikt maak van de meest pure producten en biologische kruiden, hoeft jouw lichaam geen weerstand te bieden tegen de vrije radicalen van buitenaf. Zo heeft het meer energie voor de taken die het hoort te doen. Je lichaam herkent de natuurlijke ingrediënten en gaat er meteen op reageren zoals het hoort.


Je kunt een afspraak maken voor de Skin check of zelf een keuze maken voor de behandeling die bij jou past.

tot snel!
Liefs Henriëtte
Afspraak maken

 
E-mailen
Bellen
Instagram