NIEUWS & AANBIEDINGEN:


  

ACTIE BEHANDELING


,-


High Intense Skin lift
- Microdermabrasie
- HIFU technologie*
- Masker en Radiofrequentie*
- Nek-en schoudermassage

60 minuten
€ 85

*Microdermabrasie: mechanische peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag.

*HIFU: het onderhuids bindweefsel zal worden behandeld d.m.v. hoogfrequente trillingen, waardoor tijdelijk warmte wordt geproduceerd wat helemaal kan doordringen tot de fascia-laag, waardoor de celgroei van het weefsel zal worden geactiveerd.

De HIFU werkt op ultrasound (geluidsgolven). Hiermee zal een liftend effect worden bereikt. En de aanmaak van collageen in het SMAS-weefsel zal gestimuleerd. De huidelasticiteit zal herstellen, fijne lijntjes verdunt worden en de gezichtscontouren verbeteren.

*Radiofrequentie kan d.m.v. microgolven warmte omzettend in de diepere huidlagen. De verbindingscellen (fibroblasten) worden geactiveerd om meer inwendige collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Tevens wordt de stofwisseling, lymfeafvoer en bloedsomloop versterkt.
Doordat de huidvezels hierdoor samentrekken (tonus) zie je meteen een liftend effect. Waardoor de huid er frisser, gladder en jonger uitziet.- Betere opname van actieve werkstoffen
- Bindweefselversterkend
- Verbetering van de gezichtscontouren
- Verkleinen van de poriën
- Versterving van de huid
- Verbetering van huidelasticiteit
- Verminderen van fijne lijntjes
- Stimuleren van de bloedsomloop
- Verminderen van pigment- en ouderdomsvlekken
- (acné) littekens
- Behandeling van gerstekorrels
- Verdikte huidlaag:
  Is deze pagina al een tijdje niet bijgewerkt? 

Op instagram of facebook worden de laatste nieuwtjes en informatie vermeldt. 

                     

 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram